Colaborare cu Motanul Fermecat!

www.motanulfermecat.ro este un magazin de hainute si accesorii pentru copii din materiale de calitate superioara (bumbac organic si alte textile certificate), cu imprimeuri aplicate sau in culori pe baza de apa, netoxice. Designul produselor este pe placul celor mici, cu modele de animale si jucarii in culori vii, iar hainutele sunt foarte confortabile, ideale pentru fiecare moment al zilei. Pentru selectarea gamei de produse am ales creatori cu experienta, inovatori si originali, orientati catre hainute practice, gandite special pentru copii si nevoile acestora, si nu catre adaptarea unor haine de oameni mari la masurile celor mici.

 

Prin produsele Filemon Kid, Indikidual, Smafolk, Boys&Girls si Toby Tiger, www.motanulfermecat.ro va ofera acum o alternativa de inalta calitate la brandurile deja prezente pe piata din Romania, iar portofoliul de marci va continua sa se extinda. Brand-urile provin din tari ce pun accentul pe calitatea materialelor si a produselor ce se adreseaza copiilor, respectiv tarile nordice si Marea Britanie.

Hainutele comercializate sunt unisex, se potrivesc atat baietilor, cat si fetitelor, fiind alese astfel incat sa poata fi combinate intre ele, tocmai in vederea obtinerii unui look personalizat, cu stil.  Toate acestea fara a se renunta la confort si spirit practic, datorita materialelor organice de inalta calitate, ce confera inclusiv rezistenta sporita la spalat si o durata de viata mai lunga decat textilele obisnuite.

 

In concluzie, de ce este Motanul Fermecat?

 

Pentru ca ofera exclusiv haine de copii inedite si de inalta calitate, alese din perspectiva parintelui care isi doreste tot ce este mai bun pentru copilul sau.

 

Si are o echipa de vanzari alcatuita din parinti de bebelusi, pentru o experienta de shopping relaxata si plina de empatie.

 

Si pentru ca ofera produse de top la preturile din tara de origine, fara bataia de cap a unei comenzi internationale si a cheltuielilor mari de transport.

 

Si pentru ofertele promotionale din fiecare saptamana.

 

Va asteptam cu mare drag sa ne cunoasteti mai bine pe www.motanulfermecat.ro!

 

Puteti comanda produsele non-stop online, folosind cosul de cumparaturi de pe site sau ne puteti contacta telefonic, la 0747 20 70 60 (de luni pana vineri in intervalul orar 10-19), fie pe mail la info@motanulfermecat.roMotanul Fermecat Logo

Google+